Onze alledaagse werkzaamheden

Werkzaamheden:

Incasso traject (minnelijk):

Wij werken op No cure no pay basis omdat wij graag werken voor ons resultaat! Daarom brengen wij u enkel onze commissie in rekening na succesvolle incassering. Er vind tot slot een eindafrekening plaats, maar enkel nadat uw debiteur het volledige bedrag heeft voldaan, wel zo eerlijk en netjes vinden wij!

Wij dragen er zorg voor dat alle bedragen binnen 24 uur direct naar u word overgeboekt. Zo komt het geld zo snel mogelijk waar het dient te zijn … Bij u als onze opdrachtgever!

Incasso preventie (minnelijk):

Door de juiste keuzes te maken betreffende uw debiteurenbeheer, bespaard u veel kosten. Het loont om in een vroeg stadium met het eerste contact te starten. Door duidelijke afspraken in combinatie met de juiste toon houd u klanten vast en maakt u ambassadeurs.

Ook voor het verlagen van uw percentage te late/ niet betalers zijn er meerdere wegen naar rome. Wij bespreken graag na onderzoek met u waar uw kansen en mogelijkheden liggen.

Herinneringsbrief per post (eventueel aangetekend) en e-mail (inclusief iDeal betaallink) (minnelijk):

U bent volgens de WIK (Wet Incasso Kosten) verplicht om uw debiteur een herinnering te versturen. Consumenten horen hiervoor een termijn van 14 dagen te krijgen. Voor zakelijke debiteuren kan hiervan worden afgeweken als hier al afspraken voor zijn gemaakt.

Bezoek op locatie bij debiteur met PIN apparaat (minnelijk):

Uw debiteur krijgt bij deze keuze de incassobrief persoonlijk overhandigd, en kan direct betalen! Veel debiteuren betalen bij deze mogelijkheid direct het gehele totaalbedrag!

Dagvaarden en betekenen (Gerechtelijk):

Wanneer alles is gedaan om uw debiteur te laten betalen is er altijd de mogelijkheid om uw debiteur te dagvaarden en voor de rechter te dagen.

De door u gemaakte kosten kunt u in dit geval verhalen op de debiteur. De rechter wijst in de meeste gevallen de proceskosten toe aan de verliezende partij.

Bewijsmateriaal verzamelen en getuigenverslagen opmaken/dossiervorming (Gerechtelijk):

Wanneer u een debiteur voor de rechter daagt is het van essentieel belang dat alle informatie in de dagvaarding juist is, en dat alle relevante informatie hierin is opgenomen.

Voorbereiding en voering van zaak bij de kantonrechter (Gerechtelijk):

Eenmaal zo ver strijden wij voor u als rolgemachtigde in de rechtszaal inzake bedragen tot maximaal €25.000. Bij bedragen boven het laatstgenoemde bedrag of zaken waar specialisten beter tot hun recht komen,  hebben wij een breed netwerk van experts die u graag voorzien van hun expertise. Wij zullen de rechter verzoeken om alle gemaakte kosten op uw debiteur te verhalen!

Wij lezen uw zaak kosteloos in en onderzoeken de verhaalmogelijkheden. Wij adviseren u alvorens u van start gaat!

Klik hier om direct één losse incasso opdracht te versturen.

Meerdere incasso opdrachten verstuurd u naar: info@friendlyincasso.nl