No cure No pay

Er wordt gezamenlijk een haalbaar termijn afgesproken voor de volledige inning van uw vordering. Wij gaan voor u aan de slag tegen een vergoeding van 15% bij het behalen van gestelde target. Mochten wij de target niet behaalt hebben, dan maken wij het geïncasseerd bedrag naar u over en bent u ons niets verschuldigd. U kunt uw dossiers online inzien. Betalingen kunt zo snel mogelijk (uiterlijk binnen 48 uur) op uw rekening verwachten.

Er word in onze branche vaak gesproken over No cure No pay. Vaak leest u in de kleine letters van de algemene voorwaarden dat u toch kosten heeft ongeacht het resultaat. Bij ons betaald u enkel wanneer wij ook daadwerkelijk gelden hebben geïncasseerd!

Indien u frequent meerdere openstaande/ niet betalende debiteuren heeft is een pakket wellicht voordeliger daar onze fee omlaag gaat en wij u ook in andere diensten kunnen verlichten en ontzorgen.

Het is onze visie om iedere samenwerking/partnerschap te laten slagen. Door ieder dossier op een juiste manier in te schieten, en uiteraard zo spoedig mogelijk tot een goed einde te brengen. Wij Luisteren goed naar uw wensen, alle informatie is welkom en zal tijdens het inlezen van het dossier worden geanalyseerd. 

Indien u meer wenst te weten over onze diensten zijn wij per mail, telefonisch en per WhatsApp bereikbaar.

Gratis afspraak op locatie?

Wij bezoeken u graag kosteloos op locatie. Laat ons weten wanneer en wij bezoeken u!

Terugbelverzoek inplannen?

Wij bellen u graag wanneer het u het beste schikt. Laat ons weten wanneer en wij bellen u!