4 slimme creditmanagement oplossingen… Maak direct uw keus, of laat u kosteloos    adviseren!

1 – No Cure No Pay *

We gaan voor u aan de slag tegen een vergoeding over hetgeen wij hebben geïncasseerd. U heeft bij GÉÉN succes daarom ook GÉÉN kosten!

Indien naar wens keren wij iedere deelbetaling direct aan u uit, minus onze fee. En dit binnen slecht 24 uur na ontvangst van uw gelden!

U kunt de status en documentatie van uw dossiers online inzien. U kunt ook gebruik maken van onze aanvullende diensten om zo spoedig mogelijk uw gelden te incasseren.

U bent op uw plaats voor spoedig resultaat en waar mogelijk en wenselijk klantbehoud, waar dit niet wenselijk is sturen we aan op een doelgerichte en correcte afwikkeling.

2 – Debiteurenbeheer software **

Door de slimme koppeling met uw software , maakt u uw facturen, op dezelfde manier zoals u gewend bent, in uw eigen facturatie- of boekhoudpakket.

Zowel u als uw klanten kunnen in uw eigen huistijl online inloggen voor een realtime overzicht met een gebruiksvriendelijke interface. U betaald slechts éénmalig voor de opmaak en koppeling met uw overige software. Wij leveren onze software op maat zodat het naadloos aansluit op uw situatie en overige software.

Een geweldige oplossing wanneer u liever zelf de controle behoud en een goed debiteurenbeheer tegen zeer lage kosten!

3 – Voortraject Pakket **

Een uitstekende keuze als u zelf bovenop uw debiteurenbeheer wilt zitten. U heeft ons als partner wanneer u er niet uitkomt of indien u vragen heeft. 

Handig en voordelig wanneer u frequent hoofd moet bieden tegen openstaande facturen en niet betalende klanten. Zo houd u zelf alles in beheer tegen een lagere fee dan het geval is bij onze No Cure No Pay constructie.

U bent voor een vast bedrag per maand verzekerd van onze diensten en expertise, daarnaast ontvangt u een vaste korting van 10% op onze overige diensten!

4 – Debiteuren Totaal Pakket **

U heeft geen omkijken naar uw openstaande facturen. We houden de overzicht en controle op uw debiteurenbeheer.

U ontvangt een vaste korting van 15% op onze tarieven. Onze fee daalt naar een nog lagere percentage dan het Voortraject Pakket. 

Door een goed beeld van de situatie kunnen wij workflows op maat inrichten. Het is ons doel om zo een aanvullende tak op het gebied van creditmanagement van uw organisatie kunnen worden.

* Indien het dossier onvolledig of onjuist is, bij een faillissement/schuldsanering van schuldenaar gedurende het incasso traject, en bij voortijdig stoppen van de opdracht zal de vergoeding over de volledige vordering opeisbaar worden bij opdrachtgever.
** Deze pakketten (op maat) zijn abonnementsdiensten.

Een greep uit ons klantenbestand