4 slimme incasso oplossingen… Kies welke het beste bij u past!

1 – No Cure No Pay*

Wij gaan voor u aan de slag tegen een vergoeding over hetgeen wij hebben geïncasseerd. Mochten wij de target niet behaalt hebben, dan maken wij het geïncasseerd bedrag naar u over en bent u ons niets verschuldigd. Indien naar wens keren wij iedere deelbetaling direct aan u uit, minus onze fee.
U kunt uw dossiers online opvragen.

2 – Incasso preventie

Door in een vroeg stadium met het eerste contact te starten, geeft u een signaal af. Bepalend is de wijze waarop de communicatie met uw debiteuren is. Door duidelijke afspraken te maken met uw debiteuren, en door de juiste toon aan te slaan incasseren wij met hoge snelheid. Dit alles met het oog op behoud van u klanten!

3 – Voortraject Pakket**

De aanlevering van uw dossiers zijn conform WIK regelgeving. Wij manen uw schuldenaar tot betaling inclusief de buitengerechtelijke incasso kosten. Handig en voordelig wanneer u frequent hoofd moet bieden tegen openstaande facturen en niet betalende klanten. Voor een vast bedrag per maand verzekerd!

4 – Totaal Pakket **

U heeft geen omkijken naar uw openstaande facturen. U laat ons weten welke facturen onbetaald zijn of dreigen te raken. Wanneer uw debiteur niet meewerkt maken wij een dagvaarding op, de laatste optie is het starten van een gerechtelijk traject. Ook voor incasso gerelateerd advies, en uw betalingscondities zijn wij uw allround partner.

BELANGRIJK OM TE WETEN:

WIJ LEVEREN ADVIES OP MAAT, ZO WEET U WAAR U AAN TOE BENT EN WAAR U GOED AAN DOET.
DE WETTELIJKE INCASSOKOSTEN WORDEN NOOIT AAN U DOORBEREKENT, OOK NIET WANNEER ER GEEN VERHAALSMOGELIJKHEDEN ZIJN!*
WIJ BEHANDELEN UW DEBITEUREN OP ZO’N MANIER DAT ZE GRAAG BETALEN EN U DANKBAAR ZULLEN ZIJN DAT U MET ONS IN ZEE BENT GEGAAN. DE KUNST IS OM UW GELD Z.S.M. TE INNEN, MAAR OOK UW KLANTEN TE BEHOUDEN!

Dossiers moeten compleet op orde worden aangediend, er mag geen verweer zijn van schuldenaar, aanvraag tot schuldsanering of faillissement. Bij verzuim berekenen wij een uurtarief van € 65,00.
* Indien het dossier onvolledig of onjuist is, bij een faillissement/schuldsanering van schuldenaar gedurende het incasso traject, en bij voortijdig stoppen van de opdracht zal de vergoeding over de volledige vordering opeisbaar worden bij opdrachtgever.
** Dit is een contract/abonnementsdienst welke per eerstvolgende maandelijks opzegbaar is.